AUTISME STU

LIV & BOLIG

AUTISME STU – LIV & BOLIG

 

Autisme STU er en 3-årig Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse for unge, der profiterer af en autismefaglig pædagogisk tilgang i overskuelige og trygge rammer. STU-forløbet er for unge, der ikke har mulighed for at gennemføre anden ungdomsuddannelse.


Formålet med Autisme STU er at opnå personlige, sociale og faglige kompetencer, så den unge bliver i stand til at mestre voksenlivet så selvstændigt og aktivt som muligt.


I Autisme STU sammensætter vi uddannelsen individuelt ud fra den enkeltes evner, motivation, behov og altid med udgangspunkt i de aktuelle udfordringer. Vi tilrettelægger indholdet, så det giver mening.


Gennem STU-forløbet arbejdes der med selvforståelse for dermed at skabe grobund for at opnå bedre livskvalitet.   


Dagligdagen i Autisme STU veksler mellem individuelle fag og fælles undervisning på små hold. Derudover er der fokusuger, temadage og ture ud af huset. Vi træner socialt samvær gennem forskellige aktiviteter på de unges præmisser og under hensyntagen til den enkeltes behov.


Autisme STU er beliggende i rolige omgivelser med adresse på Langvadbjerg, Ringkøbingvej 108B, 7400 Herning. Der er gode busforbindelser til banegården i Herning.


For yderligere oplysninger og evt. aftale om et uforpligtende besøg, kontakt:


Leder af Autisme STU, Sonja Bach Vad: tlf. 50514682 -sb@autismecentervest.dk


eller


Centerchef, Søren Dalgaard: tlf. 50442315 - sd@autismecentervest.dk

 

 


Vi bygger bro til voksenlivet!TRAINEEFORLØB


Trainee kan være en oplagt afklaringsmulighed for unge, der vurderes i målgruppen til Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU), men som har brug for en skånsom opstart på få timer forud for et treårigt STU-forløb.


Kontak leder af Autisme STU for yderligere oplysninger


Sonja Bach Vad: tlf. 50514682 - sb@autismecentervest.dk


FAGLIG KONTAKT


Kontakt mig vedrørerende STU forløbet. Det kan foreksempel være, at du gerne vil på et uforpligtende besøg eller have en introsamtale. Det kan også være, at afklare priser eller særlige rammer som omhandler individuelt indhold i tilbuddene.