ORGANISATIONEN

VI BYGGER BRO MELLEM AUTISME OG SAMFUNDET

OM CENTRET

AUTISMECENTRET PÅ LANGVADBJERG


Autismecenter Vest bor på Langvadbjerg – en ombygget landejendom på 400 m2, der er beliggende lige uden for Herning. Ejendommen ejes af Langvadbjerg Fonden. På Langvadbjerg råder vi over både kontorer og mødelokaler af forskellige størrelser. Vi har store og dejlige udenoms-arealer samt en stor gårdsplads som bruges til parkering. Både Kompe-tencecenter Specialisterne, Klar til Start og Kursus & Rådgivnings-afdelingen holder til her. Det er muligt for vores netværks-grupper i Kreds MidtVest regi at afholde deres møder gratis her.


“Herning Folkeblads Fond er imponeret over det store arbejde og hædrer hermed Søren Dalgaard og Autismecenter Vest med Uddannelsesprisen 2018 og dermed også kr. 25000,- Stort tillykke med prisen”.

– Dorte West


VISION OG MISSION

AUTISMECENTER VEST SOM BROBYGGERE


Vi finder nye veje – skaber muligheder – og giver indsigt. Gennem specialiseret faglighed og udbredelse af kendskabet til autisme at være brobygger mellem autister og samfundet til øget livskvalitet. At medvirke til og understøtte den enkelte til et sundt og aktivt liv på bedst muligt niveau og til at være del af det almindelige, arbejdende samfund med henblik på at skabe et fornuftigt eksistensgrundlag og mening med livet i sin helhed.

PERSONALE

VORES TEAM

ABONNENT

ABONNENT HOS AUTISMECENTERVEST


Som abonnent hos os kan du få fordel af rabat på temaaftener, kurser, foredrag, workshops og rådgivning af landet mest kompetente specialister inden for autisme.